Message

Vanuit de vaststelling dat een fijnmazig netwerk voor voetgangers en fietsers in onze steden en gemeenten nog ernstige tekortkomingen vertoont en dat er heel wat oplossingen voorhanden zijn om de "ontbrekende schakels" in te vullen, onststond het project "Slimme Mobiliteitsschakels".

Het project speelt zowel in op het documenteren van deze oplossingen, als het verzamelen van lokale kennis bij de bevolking als de beleidsmatige inbedding van slimme mobiliteitsschakels in de lokale mobiliteitsplanning. Dit alles gebundeld in een Inspiratiepakket waarmee steden en gemeenten, studiebureaus en agentschappen mee aan de slag kunnen. Dit project bundelt de gezamenlijke expertise van Mobiel 21 en Trage Wegen vzw.

 

tw klein199  DSC00685  DSC00796  DSC01000  Photo 18-04-13 15 55 47

 

Het Inspiratiepakket werd op 18 februari 2015 officieel voorgesteld Roeselare. Alle gemeentebesturen kregen een exemplaar toegestuurd ter attentie van de dienst mobiliteit. 

Een digitale versie van het boek kan je hier downloaden.

In het pakket wordt verwezen naar een aantal documenten die gebruikt worden bij de map-it-methodiek.

 

Ben je benieuwd naar hoe zo'n map-it in het werk gaat?  Klik hier voor een sfeerbeeld.

Alle ingezonden schakels worden binnenkort op deze site weergegeven.  Intussen kan je op www.facebook.com/Slimmeschakels al enkele voorbeelden bekijken.

Vind de slimme schakels in Roeselare op roeselare.m.routeyou.com

 

Hieronder kan je je mening kwijt over deze publicatie.

More in this category: « doorsteekjes
Joomla templates by a4joomla