Login

BRAKEL - Wandel mee met Bee Kind te midden van de Vlaamse Ardennen

19
Oct
2019
BRAKEL - Wandel mee met Bee Kind te midden van de Vlaamse Ardennen

19 Oct 2019 10:00 - 20 Oct 2019 19:00

Save to cal

Bee Kind vzw, Brakel

BESTEMD VOOR:  Wandelaars - Kinderen

Afstanden:  6 - 6 - 12 km.


Wandel mee tijdens de Dag van de Trage Weg!

Start op de bijenweide van Bee Kind en volg de pijltjes van jouw gekozen afstand. Stap op eigen tempo en geniet van de trage wegen te midden van de Vlaamse Ardennen!
 
Op het einde van de wandeling kan je genieten van heerlijke biologische pompoensoep met brood en van koffie met gebak. Allemaal lekker homemade met groenten uit de moestuin van Bee Kind zelf. Geen zorgen, voor de kleintjes voorzien we ook wat lekkers!
 
Tevens zal de pop-up cafe 'De Zatte Bie', voor iedere wandelaar en bezoeker open zijn. En uiteraard, zal je de kans krijgen om de zorgboerderij en de bijenweide van dichtbij te zien. Plezier gegarandeerd voor jong en oud!
 
Wandeling: je kan kiezen uit 3 wandelingen waarvan 1 toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en gezinnen met een buggy. Je zal bij de start een infoblad  meekrijgen van eetbaar groen die je langs de trage wegen kan vinden en je kan onderweg 1 of meer lokale ambachtslieden een bezoekje brengen!
 
Voor de kleintjes voorzien we ook een leuk interactief spel voor tijdens de wandeling. Honden aan de lijn zijn tevens welkom! Tot binnenkort!

Afspraak aan Boekendries 16, 9660 Brakel.

Deze activiteit is toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Iedereen welkom. Maximum aantal deelnemers: 300 personen.

Praktisch:
Goede stapschoenen, aangepast kledij en een goed humeur! Kinderen onder 6 jaar = gratis, kinderen tussen 6 en 12 jaar = €1, volwassenen = €3

Organisator: Bee Kind
Contact: Gisèle Lemón
Tel: 0485189441
Email: gisele@beekind.be
Website: www.beekind.be
Sorry, no event images available.
Go to top