LIER (Koningshooikt) - BANK ZIJ DANK

15
Oct
2017
LIER (Koningshooikt) - BANK ZIJ DANK

15 Oct 2017 14:00 - 17:00

Save to cal

Oud Gemeentehuis Koningshooikt, Lier

BESTEMD VOOR:  Wandelaars - Kinderen

Afstand:  5 km.


Inwandeling van de eerste bankenroute (ca. 5 km) in Koningshooikt, Lier. (Vertrekken mag van 14u tem. 16u)

Onze werkgroep Trage Wegen Koningshooikt lanceerde op Valentijnsdag 2017 ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan 'BANKzijDANK'. Dit was een oproep aan de inwoners om langs pad of straatkant voor hun woning een bank te plaatsen. Op die manier kunnen heel wat mensen meer genieten van trage wegen, ook revaliderenden, senioren, gezinnen met kinderen... Op een poster somden we méér dan 40 goede redenen op waarom we banken zo waardevol mogen noemen.

We zijn nu zover dat we aan wandelaars een eerste route kunnen aanbieden die ze zonder vrees dat de afstand hun parten zal spelen kunnen afleggen. Enkele dorpsgenoten en instellingen zorgden voor dit leuk sociaal wandelcomfort.

Je start in het oud gemeentehuis en krijgt tijdens de rustige route aan elke zitplek een leuke opdracht voorgeschoteld. Bij de terugkeer in het gemeentehuis lukt het je misschien een toffe prijs in ontvangst te nemen. Je sluit af met een traktatie. Beleef een plezierige zondagnamiddag en word geboeid door het goede nieuws over trage wegen!


Organisator: Trage Wegen Koningshooikt
Contact: Hubert De Potter

Email: tragewegen.koningshooikt@skynet.be
Website: www.hooiktonline.be (onder verenigingen > trage wegen)

Oud Gemeentehuis Koningshooikt

Koningsplein, 2500 Lier, BelgiëGet directions

Go to top