header02

Menen, 19 augustus Brussel, 1 & 2 september Turnhout, 8 & 9 september Zutendaal, 15 en 16 september Herzele, 25 & 26 augustus

Andrew Stuck (GB) | Talking Walking

INTERVIEWS EN 'LIVE DISCUSSION FORMAT' - Deelname aan de Sideways tocht van 18.08 tot 16.09

INTERVENTIES in Menen (19.08), Herzele (25-26.08), Brussel (1-2.09), Turnhout (8-9.09) en Zutendaal (15-16.09)

web Andrew Stuck -TaWIn het kader van het Sideways festival ontsluit Andrew Stuck op zijn Talking Walking website meer dan 50 interviews met kunstenaars, muzikanten, performers, schrijvers, activisten en professionelen voor wie wandelen een onmisbaar onderdeel van hun activiteit vormt. Daarnaast contacteert hij die mensen opnieuw met de vraag: "What happened when you last walked Sideways?". De festivalganger, die deze opnames kan beluisteren via mp3 spelers, wordt uitgenodigd zijn eigen bedenkingen vast te leggen en zo deel te worden van het groeiend archief. Naast dit 'Talking Walking' project voorziet Andrew een 'live discussion format' waarin getuigenissen van de Sideways tocht met het publiek worden gedeeld.

Andrew Stuck (UK)

Andrew Stuck behaalde een master in stedelijke planning en milieu-educatie, werkte als adviseur stedelijke kwaliteit en procesbegeleider, maar is bovenal een fervent wandelaar. Zijn verblijf als 'Walking Artist' in Banff Centre of Arts (Canada, 2007) inspireerde hem voor de creatie van een rondreizend wandelmuseum dat de culturele aspecten van beweging te voet in de verf zet.

www.talkingwalking.net