ZWALM - Nog meer trage wegen in het wandelwalhalla

15
okt
2017
ZWALM - Nog meer trage wegen in het wandelwalhalla

15 okt 2017 14:00

Opslaan naar agenda

Baobabbosje, Zwalm

BESTEMD VOOR:  Wandelaars - Kinderen - Joggers

Afstanden:  4 km - opgeluisterd met scouts activiteiten - 8 km - ontdek de trage wegen - 12km - nieuwe trajecten in ontwikkeling km.


Elk jaar besluit de Trage Wegen werkgroep Zwalm een actief werkjaar met een groots wandelevenement opgezet i.s.m. Natuurpunt Zwalmvallei, Heemkundekring Zwalm, FOS Scouts van Zwalm en de gemeente Zwalm. Jaarlijks worden vele wegjes opgewaardeerd, opgeknapt of opnieuw aangelegd. Sinds 2010 bezorgt het weer ons een schitterend nazomertje op de jaarlijkse Dag van de Trage Weg, op zondag 15 oktober. Dan worden recent heropende wegjes bewandeld, en wordt er met een natje en een droogje feestelijk afgesloten.

Trek je stevige schoenen aan (laarzen wellicht niet nodig), breng je goed humeur mee en kom met ons mee wandelen over mooie trage wegjes in Zwalm. De wandeling start op zondag om 14h aan het Baobab bosje, aan de overstromingsdijk ter hoogte van Boekelbaan 116, en je kan nadien nog nagenieten, want dit is meteen ook het eindpunt (rustpunt) van je korte, middelgrote of grote wandeling. De scouts zal je wandeling onderweg opluisteren met hun activiteiten. Zie je die jonge enthousiastelingen graag eens bezig? Kom dan zeker af !

Bedankt alvast aan de jeugd van Zwalm die ons graag helpt op onze jaarlijkse wandelactiviteit. Verleid met een kom soep op de middag werken heel wat vrijwilligers ook weer de voorafgaande zaterdag mee vanaf 9h aan de voorbereiding van dit Trage Wegen feest. Dan wordt er beheers-werk uitgevoerd in de streek langs de wegjes. We voorzien dan ook nodige hapjes en drankjes. Breng ons dus zeker op de hoogte van je komst.

Voor iedereen van 8 tot 88 jaar

Praktisch:

Stevige stapschoenen zijn aangeraden, gezien we ook over onverharde wegjes stappen.


Voor iedereen van 5 tot 90 jaar.

Praktisch:
Stevige stapschoenen want we gaan ook over onverharde wegjes (laarzen wellicht niet nodig), en je goed humeur...

Organisator: Trage Wegen werkgroep Zwalm
Contact: Bart Trage Wegen werkgroep Zwalm
Tel: 055/330522
Email: info@de-notelaar.be

Baobabbosje

Boekelbaan 116, 9630 Zwalm, BelgiƫGeef routebeschrijving

Ga naar boven