Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 
 • Workshop wandellussen Ninove

  Datum 26-09-2017

  IMG_20170627_134602-klein.jpg

   

  Een bospad, een veldweg, een doorsteekje in een nieuwe wijk... Trage wegen vind je overal. Fietsers en wandelaars, landbouwers en natuurliefhebbers weten ze zeker te vinden. Toch verdienen heel wat trage wegen meer aandacht. Daar maakt de gemeente Ninove, met steun van de Provincie Oost-Vlaanderen, werk van. In de voorbije jaren werden tragewegenplannen opgemaakt voor alle 12 deelgemeentes. En nu is het tijd om de handen uit de mouwen te steken voor meer en betere trage wegen!

  Naast terreinwerken en bewegwijzering van trage wegen zullen er ook wandellussen uitgedacht worden samen met de inwoners. Wie actief wil meedenken en zelf de pen wil vasthouden bij het uittekenen van de wandellussen is helemaal welkom op de workshop wandellussen. Deze sessie vindt plaats op dinsdag 26 september, om 19.30 in het stadhuis van Ninove (Centrumlaan 100, 9400 Ninove).


  Contactpersoon Trage Wegen vzw >>> Dries Elst – 016 23 09 04 - dries.elst@tragewegen.be of Laura Nagels – 09 331 59 25 - laura.nagels@tragewegen.be

  Contact stad Ninove >>> mobiliteit@ninove.be

  Een project met steun van provincie Oost-Vlaanderen.

Terug

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Please waitTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.