Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 
 • Evaluatie-avond Oosterzele

  Datum 18-09-2017

  291_sec2_fa3-richting-langemunte-klein.jpg

   

  Een bospad, een veldweg, een doorsteekje in een nieuwe wijk... Trage wegen vind je overal. Fietsers en wandelaars, landbouwers en natuurliefhebbers weten ze zeker te vinden. Toch verdienen heel wat trage wegen meer aandacht. Daar wil de gemeente Oosterzele, samen met de provincie Oost-Vlaanderen en Trage Wegen vzw, werk van maken.

  De voorbije jaren zijn er met behulp van vrijwilligers al 2 deelgebieden in kaart gebracht, nu is het de beurt aan het laatste deelgebied ten westen van de N42.

  Op 13 maart 2017 werd tijdens de infovergadering het project toegelicht en kregen de aanwezigen werkkaarten mee naar huis. Via deze werkkaarten werd de huidige toestand van de trage wegen in Oosterzele in kaart gebracht. Tijdens deze evaluatieavond gaan we op zoek naar potenties en knelpunten, om zo tot een ruim gedragen advies voor het schepencollege te komen.De evaluatieavond vindt plaats op maandag 18 september om 19u30 in de foyer van het GC de Kluize, .

  Contactpersoon gemeente Oosterzele >>> Ronny Meerpoel – 09 363 99 35 - ronny.meerpoel@oosterzele.be
  Contactpersoon Trage Wegen vzw >>> Laura Nagels – 09 331 59 25 - laura.nagels@tragewegen.be

  Een project met steun van provincie Oost-Vlaanderen.

Terug

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Please waitTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.