Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 
 • Evaluatieavond Lebbeke-centrum

  Datum 04-05-2017

  Een bospad, een veldweg, een doorsteekje in een nieuwe wijk... Trage wegen vind je overal. Fietsers en wandelaars, landbouwers en natuurliefhebbers weten ze zeker te vinden. Toch verdienen heel wat trage wegen meer aandacht. Daar wil de gemeente Lebbeke, samen met de provincie Oost-Vlaanderen en Trage Wegen vzw, werk van maken.

  Vorige jaren werd een tragewegenplan opgemaakt voor de deelgemeenten Heilig-Kruis, Wieze, Heizijde en Denderbelle. Dit jaar wordt er een plan opgemaakt voor Lebbeke-centrum. 

  Op 9 februari 2017 werd tijdens de infoavond het project toegelicht en kregen de aanwezigen een evaluatiekaart en een evalutiebundel mee naar huis. Via deze formulieren konden schriftelijke suggesties gegeven worden over de toekomst van de trage wegen. Tijdens de evaluatieavond gaan we op zoek naar compromissen tussen al deze visies, om zo tot een ruim gedragen advies voor het schepencollege te komen. De evaluatieavond vindt plaats in CC De Biekorf, Stationsstraat 23, 9280 Lebbeke op 4 mei om 19u30.

  Contactpersoon gemeente Lebbeke: Nathalie Willems – 052 46 82 47 - nathalie.willems@lebbeke.be
  Contactpersoon Trage Wegen vzw: Zowie Vangeel – 016  23 09 04 - zowie.vangeel@tragewegen.be

  Een project met steun van provincie Oost-Vlaanderen.

Terug

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Please wait