Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 
woensdag, 07 June 2017 02:00

Jeugd- en mobiliteitsdiensten: stel je kandidaat voor het project Gangmakers en Koplopers

Gangmakers en Koplopers is een onderzoeksproject op het snijvlak van mobiliteit en kinderparticipatie. Het brengt noden en wensen van kinderen over trage wegen in beeld, en presenteert aanbevelingen op maat. Het doel: kinderen spelen en verplaatsen zich autonoom en veilig in de buurt. Dankzij autovrije doorsteekjes, paadjes en wegjes.

In 2016 ging Gangmakers en Koplopers al op verkenning in Gent. Een succes dat smaakt naar meer. Vandaag zoeken de initiatiefnemers 3 lokale besturen die willen meestappen in dit boeiende project. Het gmk oproepaanbod: een reeks cocreatiesessies, vernieuwende methodieken, een bruikbaar en inspirerend eindresultaat. Stel je kandidaat vóór 20 juni 2017!

Gangmakers en Koplopers is een initiatief van Trage Wegen, Kind & Samenleving, dasKunst en The Office for Public Play.

Info en online aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 09 331 59 22, www.gangmakersenkoplopers.be.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gelijkaardige berichten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Please waitTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.