Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 
vrijdag, 31 March 2017 14:48

Jouw handtekening nodig voor behoud van 2 voetwegen in Dilbeek

In de gemeente Dilbeek loopt een openbaar onderzoek naar de verlegging van voetweg 99 en de afschaffing van voetweg 102. Niet alleen doet de manier waarop dit dossier op de agenda kwam de wenkbrauwen fronsen, ook ten gronde rammelt het dossier aan alle kanten. Het is de derde keer dat de gemeente tracht deze voetwegen af te schaffen.

De werkgroep Trage Wegen Dilbeek dient opnieuw bezwaar in. Jouw steun maakt mee het verschil. Je kan hun bezwaarschrift onderschrijven >> via deze link. Tekenen doe je voor 8 april.

dilbeek1Een gedetailleerde uitleg over de dreigende afschaffing en verlegging - met uitleg van de aanvrager en de bijhorende aantekeningen van Trage Wegen Dilbeek - vind je >> op de website van Trage Wegen Dilbeek. De argumentatie en verbloeming van de 'aanvrager' is zo bij de haren getrokken dat het bijna grappig wordt. Dit mag echt niet passeren.

Bewaren

Bewaren

Gelijkaardige berichten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Please waitTrage Wegen draagt zorg voor je privacy. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacyverklaring.