Trage wegen in je buurt

Duid jouw woonplaats aan en wij personaliseren onze website voor jou.

De kaart

OF

Je postcode

Verstuur
 

Sofie Vandaele

Sofie Vandaele is participatie- en projectmedewerker. Als psychologe zet ze haar human interest het allerliefste in binnen creatief project- en proceswerk. Ze laat zich graag verrassen door wat groepen mensen beweegt, hun expertise en ideeën, en heeft een neus om deze samen te brengen tot collectieve acties. Voor ze aan de slag ging bij Trage Wegen verdiende Sofie haar sporen bij Cultuurcentrum Evergem, DOK, Kunstencentrum Vooruit, tapis plein en Netwerk Bewust Verbruiken. In haar vrije tijd hangt ze graag rond op expo’s, in de natuur, bij vrienden, … overal eigenlijk.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 09/331 59 23.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Please wait

Nieuws

  • 17 jan Welkom op de Trefdag Trage Wegen – zaterdag 24 maart 2018

    Uitwisseling, inspiratie en een verkwikkende voorjaarswandeling: dat zijn de ingrediënten van de jaarlijkse Trefdag. Bezoekers krijgen een blik achter de schermen van het aangekondigde decreet gemeentewegen: Vlaams parlementslid en initiatiefneemster Lies Jans geeft tekst en uitleg. Diverse lokale werkgroepen en pleitbezorgers van trage wegen vertellen over hun ervaringen en gaan in dialoog. Doorheen de diverse info- en uitwisselingssessies staan de lokale verkiezingen en beleidsuitdagingen centraal.

  • 17 jan Weg met zwerfvuil: Trage Wegen schaart zich achter de statiegeldalliantie

    De strijd tegen zwerfvuil is de laatste maanden weer aangewakkerd. We schreven vorige maand al over Back to Sender, een van recentste initiatieven om de problematiek aan te kaarten en de wereld uit te helpen.

Volledig nieuwsoverzicht